RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Analys Bomill (Fundmental)

Bomill är mitt senaste tillskott i Coffee Can portföljen och plockades in för någon vecka sedan. Nu tror ni att det säkerligen är ett hyfsat moget bolag med lönsamhet och en rejäl omsättning (som Coffee Can egentligen bör vara) men jag har insett att jag har en fetisch för olönsamma förhoppningsbolag som verkar inom en intressant sektor. Men efter denna lovar jag att kommande bolag som ska in i Coffee Can är mer mogna. Jag har också valt att kalla detta en presentation istället för en analys eftersom inlägget syftar till att ge er en överblicksbild av bolaget snarare än att jag själv ska spekulera i framtida siffror för bolaget. Bomill befinner sig i ett tidigt stadie och i dagsläget är det otroligt svårt att räkna på några framtida siffror.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page