RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Fortsatt att dutta

Ökade under morgonen på mitt långsiktiga innehav i Investor, Spiltan och i Utsläppsrätterna. Vi ser just nu en bra studs i index och i majoriteten av aktier. Vi får se om morgonen "flush" är en botten eller om vi har en kortsiktig studs. Jag kommer som sagt att fortsatt vara köpare i min långsiktiga innehav när jag tycker att det är ett bra köpläge. Jag har också uppdaterat hela den långsiktiga väskan i dokumentet, inklusive fördelningen av Coffee Can: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-q9Z9AQpBg8E1szNBZw6Mu6ZCkEBP6yhwdTMO2KiZlQ/edit#gid=0 Som alltid, detta ska inte ses som någon rekommendation, jag delar enbart med mig av vad jag själv gör. All handel innebär risk.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page