RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Flyttar upp stop loss till BE

Tidigare i veckan plockade jag in Swedencare som en trade. Aktien är upp nästan 11% sedan entry (redan). Jag väljer därför att flytta upp min stop loss till break even och ta hem 15% av positionen, egentligen enbart för att säkra upp denna trade som en liten vinst om det skulle vända ner från dessa nivåer. Men jag tar bara hem en liten del av positionen eftersom att min plan var att låta denna löpa över en längre tid.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page