RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Flera intressanta moves under morgonen

Det drog igång med full hås under Måndagsmorgonen och vi har en hel del intressanta moves att titta på. I det här inlägget kommer jag bjuda på några grafer som jag tycker ser extra intressanta ut att bevaka under veckan. Vi börjar med Fastighetssektorn som minst sagt har haft det tufft sedan årsskiftet. Kikar vi till SX35PI så är indexet ner 51% som mest. Men som jag lyfte fram förra veckan och under Söndagssnacket tycker jag att sektorn ser incessant ut för att börja doppa tårna i. I det större perspektivet har sektorn närmat sig mitt tekniska taget:

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page