RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Förändringar i swings

I söndagssnacket sa vi att vi kommer att öka på med den sista adden i XACT BEAR på den första dagen av svaghet. Den första dagen av svaghet är nu här! Jag vet att jag har sagt att jag ska skicka in 1/3 till men jag själv ökar med 50% nu när jag fått en hel del kassa efter att jag stängde ner ett gäng swings under förra veckan. Efter ökningen är positionen back 2,5%. Jag kommer att stoppa possen på -5%. Mer än så är jag inte villig att förlora nu när jag tog lite större size! Vi stänger också ner vår swing i General Electric efter att vi tycker att momentum har avtagit. Positionen stängs till cirka 5% profit. Som alltid, det vi säger och gör ska inte ses som någon rekommendation. All handel innebär risk. Gör alltid en egen analys!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page