RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Förändringar i långlådan

Flikar idag in med några förändringar i långlådan. ICLN som vi nyss hade inne som swing fick nu flyttas över till min långsiktiga låda. Emerging markets ETF:en får lämna och likaså får IEF (obligations ETF:en 7-10 år) lämna. Den sistnämnda får lämna eftersom att jag har den inne som swing i form av min korta position mot 10 åringen i USA. Utöver det flyttar jag också över Ovzon till min Coffee Can på Nordnet. Jag minskar inte ner positionen något utan jag bara flyttar över den dit eftersom att jag vill ha mer stabila bolag i min långsiktiga portfölj. Medan mer spekulativa småbolag hör hemma i min Coffee Can.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page