RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Eventuellt utbrott i en swing

Ovzon som jag plockade in under förra veckan ser idag ut att bryta upp på nytt. Det är rätt bra volatilitet i aktien men om den står sig här fram tills close ser det trevligt ut! Jag gör ingenting nytt med min position men jag tänkte att jag skulle skriva ut om utbrottet ändå eftersom att det är många som följer bolaget just nu. Står sig utbrottet räknar jag åtminstone med att priset går upp och testar topparna kring 16 SEK.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page