RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ett nytt bolag in i Coffee Can

Jag fortsätter att försöka "fynda" bolag som jag tror har bra potential på sikt. Jag plockar idag in en position i Roblox som är enormt populär spelplattform hos den yngre generationen. Köpet skedde på $34.6 och som vanligt när det gäller min Coffee Can så är det små köp. En analys om bolaget kommer att komma framöver. Men för tillfället ligger mitt fokus på att sammanställa analyser om Buy and Hold portföljen som jag och Tobbe nyligen har startat igång. Om man inte sedan tidigare är med på vad en "Coffee Can Portfolio" innebär så kan ni kika på denna video som jag tidigare har gjort om ämnet: https://www.youtube.com/watch?v=DA-o59LqYtE&t=1041s&ab_channel=Framg%C3%A5ngsjakten

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page