top of page

Ett köp i miljösektorn

Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa i gröna energisektorn och står och velar om jag ska plocka på mig Eolus eller inte. Men jag själv tycker det är något magstarkt att köpa på 8% upp för dagen så jag valde att istället plocka fram hagelbrakaren och skjuta brett mot sektorn. Detta gör jag genom att handla $ICLN eftersom att jag tycker många bolag ser attraktiva ut känns denna ETF som ett bra val. Ni hittar länk till produkten här: https://www.avanza.se/borshandlade-produkter/etf-torg/om-fonden.html/384689/ishares-global-clean-energy-ucits-etf-usd-dist

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page