RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ett köp i miljösektorn

Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa i gröna energisektorn och står och velar om jag ska plocka på mig Eolus eller inte. Men jag själv tycker det är något magstarkt att köpa på 8% upp för dagen så jag valde att istället plocka fram hagelbrakaren och skjuta brett mot sektorn. Detta gör jag genom att handla $ICLN eftersom att jag tycker många bolag ser attraktiva ut känns denna ETF som ett bra val. Ni hittar länk till produkten här: https://www.avanza.se/borshandlade-produkter/etf-torg/om-fonden.html/384689/ishares-global-clean-energy-ucits-etf-usd-dist

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Väljer att hålla kvar XACT Bear liiite till och låter den löpa över close trots att den gått över vår initiala stopp. Kanske är det tjurskalligt att hålla kvar, vi får se. Har det inte vikt ner sig ti

bottom of page