RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ett bottenfiske i Telekom. Ny swing

Plocka idag in en första stek i utbombade Tele2 som är nere i botten av sin trendkanal som varit intakt sedan 2002. Jag sköt in en första position på 90,92 SEK och det är 1/3 av tilltänkt size. Som vanligt när jag är och dippköper har jag en bättre hit-rate om jag delar upp mina köp. Som alltid när det kommer till just dessa typer av plays så kör jag något mindre size än normalt. Trenden är tydligt och starkt nedåt vilket ökar risken för att aktien kan fortsätta att falla. Men jag tycker att priset är nere på så pass intressanta nivåer att jag är tvungen att ta en mindre position. Nedan ser ni grafen i veckograf.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page