RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

En till posse inne

Plockade även på mig $SOXX$446 även denna handlar jag via IG. Dock finns det en tysk ETF man kan handla via Avanza om man är intresserad. Ni hittar den här: https://www.avanza.se/borshandlade-produkter/etf-torg/om-fonden.html/1233117/vaneck-semiconductor-ucits-etf-usd-a SOXX är en ETF som följer utveckling av världens främsta halvledarbolag. Varken denna positionen eller min position i $TAN är speciellt långsiktig utan jag letar enbart några procent. Kommer att uppdatera er under helgen med grafer (om jag är kvar i possen). Om jag stänger eller ökar kommer det att skrivas ut här :)

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page