RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

En sista position innan helgen!

Plockar in ännu en ny swing i form av solenergibolaget Enphase Energy Inc som vi har tittat mycket på den senaste tiden. Idag kom utbrottet som vi har väntat på. Egentligen vill jag inte plocka på mig mer lång-exponering eftersom att vi har en hel del trades igång. Men eftersom jag har gått och väntat på det här utbrottet så tog jag en position men med mindre size än vad jag hade gjort i vanliga fall.


Entry skedde på $329,7 efter att priset bröt upp ur sin inverterade huvud-skuldra formation. Aktien har en stark underliggande trend och har visat bra relativ styrka under hela året.

https://www.tradingview.com/x/Sp9F1Mrs/ TP 1 $357 och TP2 mot $390. Just nu har jag en stop loss inne under dagens low. Detta ger oss en R/R-kvot om 3. Jag kommer dock att vilja flytta upp min stop loss om vi får med oss några procent på uppsidan.


Som alltid, det vi säger och gör ska inte ses som någon rekommendation. Gör alltid en egen analys!


Trevlig helg på er alla! 😊

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page