top of page

En potentiell swing med mycket uppsida

Idag spanar vi på webbplatsutvecklaren WIX som jag tycker befinner sig i ett mycket intressant läge. Aktien var en rejäl vinnare under 2020 men hade det mycket tuffare under föregående året. Aktien har tappat dryga 62% från sitt All Time High och jag tror att det kan bli läge att plocka upp aktien igen. I det större perspektivet är den positiva trenden intakt och aktien har vid flera tillfällen studsat starkt från trendlinjen:

I det något kortare perspektivet tycker jag att aktien har respekterat stödområdet kring $140-$150 på ett bra vis:

Det jag väntar på nu är en bekräftelse på att vi är klara på nedsidan. I min mening skulle det vara att vi kan se att köparna tar över stafettpinnen genom att köra upp priset över motstånden kring $164. Tar vi oss in i en lägre timeframe ser vi även en omvänd Head and Shoulder som skulle kunna spela ut väl. Skulle den formationen spela ut räknar jag med att aktien kan leta sig mot $185 som ett första TP på uppsidan.

I det större perspektivet ser jag TPs enligt bilden nedan:

All in all, kan vi se ett brott av $164 tycker jag att vi har en bra trade med bra R/R. Jag kommer att vara köpare om aktien kan leta sig upp över motståndet.

Liknande inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page