top of page

En position i långlådan gick på stoppen

Media and Games gick idag på min stoploss efter att aktien gjorde nya lows. Jag kommer att leta mig in i aktien igen, så småningom men just nu fortsätter jag att fokusera på att hålla förlusterna små. Även i långlådan. All in all blev det en bra vinst i M8G efter tidigare avskalningar och en entry kring noteringen och jag tänker inte ge bort hela vinsten till marknaden om nu bäsen kommer att fortsätta. Så jag tackar av M8G för denna gång och hoppas på att vi snart ses igen. Som alltid, det jag gör ska inte ses som någon rekommendation. All handel innebär risk och jag kan lika gärna ha råkat stoppa mig på en botten. Men det återstår att se! Kassan i långlådan uppgår nu till cirka 30%.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page