RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

En ny swingtrade in

Skjuter in en mindre position (50% av vanlig size) i Bufab. Anledning till att jag tar en mindre position än vanligt är på grund av all makro som kommer senare under veckan. Aktien ligger sedan tidigare i min Coffee Can men denna position är enbart en swingtrade. Förra veckan fick jag loss lite kassa och jag säger som den gamle filosofen Platon "Kassan är gjord för att köpa utbrott eller dippar". Det jag agerar på är ett klassiskt utbrott ur en bull flagga med bra volym.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarii

Nu s-au putut încărca comentariile
Se pare că a existat o problemă tehnică. Încearcă să te reconectezi sau să reîmprospătezi pagina.
bottom of page