RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

En ny position till fondsparandet

Mitt fondsparande ser jag som mitt privata pensionssparande något som jag har tänkt äga på väldigt lång sikt. Jag plockar idag på mig en första position i VanEck Semiconductors ETF. Jag föredrar deras positionering mot SOXX ETF:en. Största holdings i ETF:en kan ni se här: https://www.vaneck.com/se/en/smh/holdings/ Som ni vet är jag väldigt positivt inställd till sektorn på längre sikt även om vissa av bolagen kan stöta på några tuffare kvartal nu framöver. Jag kommer inte att månadsspara i denna ETF eftersom att det är relativt små summor jag månadssparar så blir det inte effektivt med tanke på courtaget och valutaväxlingen. Istället kommer jag att skjuta till pengar när jag tycker att det är bra långsiktiga köptillfällen i ETF:en.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page