top of page

En ökning i långlådan

Det var extremt länge sedan jag låg på köpsidan i Embracer. Men idag fick det bli ett litet köp! Jag ökade min befintliga (långsiktiga) position med strax under 10%. Vilket ändå får ses som ett relativt litet köp. Rent tekniskt har aktien kommit ner till sina bottnar från December och Mars. Utöver det har värderingsalgon också gett en köpsignal här nere. Historiskt har algon haft en win ratio på 83,3% i Embracer vilket inte alls är illa pinkat. Förra veckan kom bolaget med en vinstvarning. På Onsdag kommer rapporten. Jag tycker att nedsidan känns begränsad i aktien efter den senaste tidens nyhetsflöde, kanske är det famous last words😅. Jag tycker också att aktien börjar se billig ut ur ett längre perspektiv. Bolaget har en hel del utmaningar framöver och jag tycker väl fortfarande att det är relativt stökigt i bolaget efter alla förvärv. Men om Lasse får ordning på skutan framöver tror jag att det här kan vara attraktiva nivåer på långsikt. Bolagets pipeline är fortsatt rejäl och det finns en hel del spännande titlar som kommer komma ut till marknaden under kommande år. Skulle nuvarande bottnar inte hålla ser jag det som troligt att aktien kan fortsätta falla hela vägen ner till 35-32 SEK.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page