RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

En ökning i långlådan

Jag hade inte tänkt öka upp mer i STM vid dessa nivåer. Men jag tycker att den senaste veckans nyheter har kommit med många positiva signaler för halvledarsektorn. Aktien handlas fortfarande billigt, ett PE 9 i skrivande stund. Bolaget behåller sin guidning samtidigt som bilindustrin fortsätter osa på starkt. Den senaste veckan har flera halvledarbolag kommunicerat ut att de räknar med att en botten för konsumtionen av konsumentelektronik är passerad eller väldigt nära. Detta sker samtidigt som vi börjar se en minskning i lagren hos kunderna. Det bör vara positiva signaler! Så jag skickar in en förhoppningsvis sista add i STM kring 38,9 Euro. Nu utgör STM 13% av min långsiktiga portfölj och är i skrivande stund lika stor som ASML, Spiltan och EVO. Kvar i kassan har jag bara 1,5% likvider. Men jag funderar fortfarande över om jag kanske kommer att sälja av Avanza ur portföljen för att bygga upp kassa och fylla på mina "high conviction cases".

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page