En ökning i långlådan

Skvätte på en till stek i $EVO idag efter att ha hållit mig lugn på dippköpen där under ett tag. Köpet skedde på 972 SEK. Till det positiva lägret lägger jag att vi idag gjorde gapclose och att vi inte har sett några nya lows i priset sedan den 6:e December vilket är en stor skillnad mot vad vi har sett i index:

https://www.tradingview.com/x/tqgO5lwu/ Det fundamentala i bolaget fortsätter att prestera bra och enligt EVO trackern har vi sett många nya ATHs och fulla spelbord hos EVO. Tidigare under veckan köpte även EVOs teknikchef aktier 3 MSEK precis innan den tysta perioden inför rapporten inleds. https://www.avanza.se/placera/telegram/2022/03/28/evolution-teknikchef-koper-aktier-i-evolution-for-3-miljoner-kronor.html Till detta tycker jag även att EVO är nere på bra värdering nu. Denna ökning har jag tänkt att hålla hela vägen in till rapporten den 28:e April så länge inget unikt sker på börserna eller i EVO. Som alltid, det jag säger eller gör ska aldrig ses som en rekommendation. Jag delar enbart med mig av det jag gör. All handel innebär risk!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Fredde ökar en stek i ASML men ska köpa lite mer har en add kvar