RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

BE-larm på en swing

Idag kom BE (break even) larmet på min swing i Guld AVA, inte för att Guldet i sig har presterat dåligt. Utan för att USDSEK har fortsatt rakt ner. När man som jag kör utan hävstång blir man väldigt beroende av rörelserna i valutan i en trade som denna. Svarta strecket i bild är min BE-nivå. Så om priset ser ut att stänga under i slutet av dagen kommer jag at stänga ner resten av positionen. Som tur är så sålde jag av en del av traden på ATH-nivåer så positionen kommer att stängas ner till en profit ändå. Som ni vet vid det här laget har jag som regel att aldrig låta en vinnande trade bli en förlust. Därav denna BE-stopp.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page