Analys av SSAB

Idag gled SSAB B in som swing, en aktie vi har tittat på mycket den senaste tiden. Anledningen till köp är att aktien har brutit upp ur sin nästa 10 års långa konsolidering. Ofta när vi ser detta är det starten på en längre uppgångsfas. Detta kräver dock att utbrottet försvaras och att aktien inte återigen ramlar ner i sin konsolidering. På uppsidan ser jag TP som 58-62 kr baserat på den tidigare impulsen.

https://www.tradingview.com/x/JhvGDLmp/ Personligen vill jag inte se att aktien gör några nya lows och stänger under tidigare toppar. Detta skulle i min bok vara ett varningsfinger för att aktien eventuellt kommer att trilla ner i konsolideringen igen. Men är utbrottet intakt ser det ut som om att SSAB kan ha ett ljust 2022. Då tror jag det är en aktie man kan handla i frekvent under året. För tillfället har jag ingen aktiv stoploss inne. Men som sades kommer jag att dra mig ut ur positionen om de tidigare topparna inte agerar stöd. Som alltid, jag och Tobbe ger inga rekommendationer utan vi delar enbart med oss av vad vi gör. All handel innebär risk. Fredrik

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla