top of page

Adderar i Paradox

Adderar på styrka i Paradox, utökar positionen med 30%. Sedan entryn är aktien upp 17% men jag som har denna inne som en positionstrade vilket betyder att jag håller den över ett längre perspektiv. Aktien har stått sig starkt under dessa stökiga tider på börsen och det ser jag som ett sttyrketecken. Rent tekniskt tycker jag även att aktien har brutit upp på uppsidan idag: https://www.tradingview.com/x/nocRMpQk/ Som alltid, detta är ingen rek utan jag delar enbart med mig av vad jag själv gör. Fredrik

Liknande inlägg

Visa alla

댓글 3개


@Fredrik jag missade första entry i Paradox, håller ursprungliga RR och TP?

Funderar på att kliva in nu när den vänt ner lite och hämtar kraft. Tror du att vi skall ned till tidigare botten runt 176 innan vändningen norrut igen?

좋아요
답글 상대:

Tackar tackar, ryggar och glider in med en hacka

좋아요
bottom of page