top of page

3 nya positioner inne

Positionerna är baserad på en algo för swingtrading som vi håller på att utveckla. Den ska upptäcka aktier i översålda lägen som nyligen har vänt om och gett oss en bottenindikation. Alltså försöker den inte hitta den absoluta bottennivån utan den letar aktier som med stor sannolikhet redan har satt sin botten. Algon letar efter aktier som har sina positiva trender intakt. Ingen stoploss är satt utan algon kommer att ge signal när kriterierna uppfylls för "sälj". Eftersom att detta är en testrunda för min del har jag plockat in 3 aktier på signal från algon. Dessa 3 utgör tillsammans den size av vad jag brukar ha i 1 trade. Alltså kör jag cirka 1/3 av normal size per tarde. Aktierna som har plockats in är Thule Group, New Wave och Bufab. Mer om positionerna kan ni läsa här: https://www.fredrikochtobbe.se/swingcase Historiskt har algon haft följande hit rate på aktierna: New Wave: 69% Bufab: 83% Thule: 86% Som alltid, detta är ingen rådgivning utan jag delar bara med mig av vad jag själv gör. All handel innebär risk.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page