RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

3 nya bolag in i Coffee Can

Jag fortsätter med min plan att plocka på mig fler fina bolag vars värdering har kommit ner rejält under året. Idag glider Inwido, Nordic Semiconductors och IMINT Image Intelligence in i min Coffee Can. Inwido kom med sin rapport idag och fortsatte att visa upp fin tillväxt. Inför dagen handlas aktien till PE 7. På vinsten för Q3 x 4 handlas Inwido på ett PE 5.8. Jag tror dock att Inwido kan ha några utmanande kvartal framför sig med tanke på vilken bransch dem handlas i. Däremot tycker jag att värderingen är väldigt bra här nere och att R/R på längre sikt ser väldigt bra ut.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page