RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

3 adds i swings

Nu gav algon som jag testkör några swings med signal för att öka på positionen. Possarna som ökas är Byggmax (70.1 SEK), Bufab (348 SEK) och Svedbergs (65 SEK). Jag kör som uttalat enbart dessa swings baserat på signaler från algon. Därav har jag valt att ha positionerna något mindre i storlek än vad jag vanligtvis handlar med. Samtliga positioner ökades med 30%. Som alltid, ingen rek utan jag delar enbart med mig av vad jag själv gör. All handel innebär risk. Mer information om alla swings finner du här: https://www.fredrikochtobbe.se/swingcase

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page