RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

2022-03-21 Stålpriset

Då var det dags för ännu en vecka på börsen! Förra veckan avslutades starkt med optionslösen och USA stängde igen kring veckohögsta nivåer. Något vi kan tänka oss var att det var många som behövde stänga ner sitt skydd på nedsidan under Fredagen. Om vi tittar på exempelvis Shopify så handlades aktien upp 18% under Fredagen och under after hours så sjönk aktien 9%. Det tror jag beror på att folk stängde ner sina Puts och behövde köpa tillbaka sina positioner. En klassisk short squeez helt enkelt. Tittar vi till SP500 kommer priset nu underifrån och testar MA200. Detta anser jag vara en viktig nivå för indexet. SP500 har inte varit ovanför MA200 sedan den 11:e Februari så en etablering ovanför skulle absolut vara ett styrketecken. Inför veckan anser jag att 4400-4390 är key på nedsidan medan MA200 4470-4480 är key på uppsidan. Ser vi en etablering ovanför det ser jag nästa zon som 4570-4580.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page