RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

2 stycken adds

Ökar min position i Swedencare med 50% nu när aktien handlas nära sin budnivå. TSEM får också en ökning, en mindre dock. Ökar upp min position med 10% på $37 eftersom att jag anser att det är väldigt fin R/R kring dessa nivåer. Aktien har ish 6% nedsidan till den nivån där förvärvet annonserades. Samtidigt har aktien en uppsida om 46% till budnivån på $54. Detta är en väldigt binär trade. Inget godkännande = bäs (antagligen, även om jag inte håller med om det) och godkänt bud = goa tider. Som alltid vill jag poängtera att detta inte är någon rekommendation. Gör alltid en egen analys. All handel innebär risk!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Komentarai

Nepavyko įkelti komentarų
Regis, kilo techninė problema. Pabandykite prisijungti iš naujo arba atnaujinti puslapį.
bottom of page