RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ökar upp en position

Skickar in en ökning i min position i AVA SWE MID CAP TRACKER. Tanken med denna position är att den ska löpa under en längre tid och att mindre bolag bör kunna prestera bättre än large caps under avslutningen av året. Sedan tidigare hade jag köpt 1/3 av full size. Nu har jag väl närmare 50% av tilltänkt size. Eftersom att jag fortfarande tycker att index är lite skakiga skalar jag in mig försiktigt i positionen.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page