top of page

Ökar en swing-position

Ökar upp min position i long EURSEK. Jag plockade in positionen i Onsdags förra veckan och då plockade jag in 40% av tilltänkt position. Det inlägget kan du läsa här: https://www.fredrikochtobbe.se/post/en-ny-position-in-och-st%C3%A4nger-en-annan Nu ökar jag upp det till 70% av tilltänkt size. Jag lämnar alltså utrymme för en till add om vi får en spik nedåt. Jag ökar på positionen då jag tycker att mer och mer pekar mot att vi bör ha en botten i valutaparet #nojinx. Target på uppsidan är fortfarande upp mot 0,5-0618 fibben vilket skulle innebära ett pris kring 11,63-11,68 SEK.

Som alltid, det jag säger och gör ska inte ses som någon rekommendation. All handel innebär risk! Gör alltid en egen analys.

Liknande inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page